Novice  

Smo ponosni partner vseslovenske akcije Ustavi se!PRVA sodeluje v akciji “Ustavi se”, ki jo organizira Zavod Med.Over.Net in opozarja na pomanjkanje časa vseh nas ter predstavlja načine, kako bolj zadovoljno in zdravo preživljati trenutke bivanja. V naslednjih mesecih bomo pomagali aktivirati družbo, da se “ustavi”, jo poučevati in spodbujati k pozitivnim spremembam.

Poleg minut, ki jih bomo zbirali skupaj z ostalimi podporniki akcije in kjer se bo možno ustavit prek spletne strani, bomo v kampanji sodelovali tudi aktivno, s kakovostnimi vsebinami na temo partnerstva in učinkovitejšega upravljanja skupnih financ.

Med julijem in koncem septembra bomo zbirali vaše sproščene fotografije, ki jih bomo objavili v galeriji na naši spletni strani ter v galeriji na Facebook strani »Prva pri življenjskih odločitvah«. Mesečno bomo izbrali tri najbolj kreativne predloge in jih nagradili. Ob zaključku projekta bomo vse zbrane slike, všečke ter komentarje pretvorili v minute. Podarili jih bomo socialnovarstvenemu programu Aktiven dan, ki je namenjen ohranjanju samostojnosti in izboljšanju kakovosti življenja starostnikov, ki bivajo v domačem okolju. Po koncu akcije, v prvem tednu oktobra, bomo skupini starostnikov omogočili brezplačne aktivnosti v posebni obliki terapevtske vadbe, kosilo ter prijetno druženje.

 

Ustavi se! Podari Minuto!Bodite obveščeni prvi

X

0808808

Pokličite nas (Od ponedeljka do četrtka med 8. in 19. uro in ob petkih med 8. in 16. uro.)

X
Pišite nam
X
Naročite termin
Želite osebno svetovanje? Oddajte svoje podatke in poklicali vas bomo.