Novice  

Smo ponosni partner vseslovenske akcije Ustavi se!PRVA sodeluje v akciji “Ustavi se”, ki opozarja na pomanjkanje časa vseh nas ter predstavlja načine, kako bolj zadovoljno in zdravo preživljati trenutke bivanja. V naslednjih mesecih bomo pomagali aktivirati družbo, da se “ustavi”, jo poučevati in spodbujati k pozitivnim spremembam.

Poleg minut, ki jih bomo zbirali skupaj z ostalimi podporniki akcije in kjer se bo možno ustavit prek spletne strani, bomo v kampanji sodelovali tudi aktivno, s kakovostnimi vsebinami na temo partnerstva in učinkovitejšega upravljanja skupnih financ.

Med julijem in koncem septembra bomo zbirali vaše sproščene fotografije s podpisom #ustavise, ki jih bomo objavili v galeriji na naši spletni strani ter v galeriji na Facebook strani »Prva pri življenjskih odločitvah«. Mesečno bomo izbrali tri najbolj kreativne predloge in jih nagradili. Ob zaključku projekta, 29. 9. 2017 bomo vse zbrane slike, všečke ter komentarje pretvorili v minute. Podarili jih bomo socialnovarstvenemu programu Aktiven dan, ki je namenjen ohranjanju samostojnosti in izboljšanju kakovosti življenja starostnikov, ki bivajo v domačem okolju. Ob koncu akcije bomo skupini starostnikov omogočili brezplačne aktivnosti v posebni obliki terapevtske vadbe, kosilo ter prijetno druženje.

 

Ustavi se! Podari Minuto!Bodite obveščeni prvi

X

0808808

Pokličite nas (Od ponedeljka do četrtka med 8. in 19. uro in ob petkih med 8. in 16. uro.)

X
Pišite nam
X
Naročite termin
Želite osebno svetovanje? Oddajte svoje podatke in poklicali vas bomo.