Poletne počitnice, vročina, morje … da, čas je za najlepše otroške trenutke, za brezskrbnost in igrivost; za pljuskanje po morju in veliko smeha!Kot veste, v PRVI zagovarjamo zdrav in odgovoren način življenja, preživljanje prostega časa v naravi, z družino ter tiste male stvari v življenju, ki štejejo največ. Obenem vas radi razveseljujemo, zato smo tudi v juniju skupaj z DANO pripravili nagradno igro in nagrado, ob kateri se bo kakovostno odžejala vaša družina.

Resnica o sadnih sokovih:V vsakem soku je povprečno 80 % vode. Tudi ko pijemo 100-odstotni sok je glavna sestavina voda. Ker sokove pijemo vse leto, se sveže stisnjeno sadje skladišči v obliki zgoščenega soka. V tovarnah zgostitev dosežejo tako, da svežemu soku odvzamejo večino vode. Preden sok pride na police, sledi obrnjen postopek: zgoščenemu soku se v primeru 100–odstotnega sadnega soka doda enaka količina vode, kot mu je bila v postopku zgostitve odvzeta. V naravnem soku je torej največ vode in zato je pomembno, kakšno vodo vsebuje, obenem pa lahko vsebuje le naravno prisotne sladkorje. Zato tudi mi v PRVI pijemo Danine sokove.


SODELUJTE V NAGRADNI IGRI “DANA ZA CELO DRUŽINO”

 

 

Kako? Zelo enostavno!

Do 4. 7. 2017 izponite elektronski nagradni obrazec, ki ga najdete desno na tej spletni strani.

 

Nagrada?

Med vsemi pravilno izpolnjenimi obrazci bomo 5. 7. 2017 izžrebali 5 družin, ki bodo prejele paket:

  • 1 x karton 100 % sok – okus jabolko (24 x 0,2 l),
  • 1 x karton 100 % sok – okus rdeče sadje (12 x 1,0 L) in
  • 1 x  komplet majic “vedno PRVA in “vedno PRVI.

IZPOLNI OBRAZEC


NE SPREGLEJTE PRVINE POLETNE PONUDBE!

Za vse, ki se strinjate, da so trenutki z družino tisti, ki štejejo največ, smo oblikovali produkt naložbenega življenjskega varčevanja, kjer z majhnimi koraki pridemo do pravega cilja in do izpolnitve različnih želja.

Naj bo to štipendija za vaše najmlajše, nakup družinskega avtomobila ali počitnice, ki jih že dolgo načrtujete – PRVA Prava naložba je varčevanje, s katerim lahko dolgoročno privarčujete želeni znesek, obenem pa dosežete višje donose kot z varčevanjem na banki. In ne le to – če bi sredstva potrebovali prej kot načrtovano, lahko do svojih prihrankov dostopate predčasno, že po 6 mesecih od začetka varčevanja.

Vsem, ki boste v terminu od 10. 6. do 10. 7. 2017 poklicali na 080 88 08, pri sklenitvi PRVE Prave naložbe PODARIMO VSTOPNE STROŠKE!

Preberi več

Bodite obveščeni prvi

X

0808808

Pokličite nas (Od ponedeljka do četrtka med 8. in 19. uro in ob petkih med 8. in 16. uro.)

X
Pišite nam
X
Naročite termin
Želite osebno svetovanje? Oddajte svoje podatke in poklicali vas bomo.