PRVA Popolna varnost

Da bi bili vedno brez skrbi, kaj bo prinesla prihodnost in kako bo to vplivalo na vaše finance ali celo obremenilo vaše najdražje, lahko svojo finančno varnost zgradite s PRVO Popolno varnostjo.

Življenjsko zavarovanje

Dodatna pokojnina

Dodatno varčevanje

PRVA Popolna varnost

Svojo finančno varnost lahko zagotovite s tremi koraki:

  • zaščitite se pred tveganji, ki jih prinašajo bolezni, nezgode ali smrt,
  • poskrbite za dodatno pokojnino,
  • z dodatnim varčevanjem prihranite za izpolnitev posebnih želja.

PRVA Popolna varnost je odlična kombinacija zavarovanj, zaradi katere boste pomirjeno vstopali v prihodnost. Občutek, da v primeru nepredvidljivih dogodkov ne boste finančno obremenili svojih otrok in si boste lahko privoščili zdravljenje in terapije, je neprecenljiv. Prav tako se boste lahko veselili obdobja po upokojitvi, če boste pravočasno privarčevali dovolj, da boste z dodatno pokojnino ohranili svoj življenjski slog. In za piko na i si boste lahko uresničili še skrite želje, saj boste z dodatnim varčevanjem prihranili še nekaj dodatnih evrov.

PRVA Popolna varnost vam omogoča, da lahko združite vsa tri zavarovanja ali poljubni dve: življenjsko zavarovanje, dodatno pokojninsko zavarovanje in naložbeno življenjsko zavarovanje.

S sklenitvijo življenjskega zavarovanja z dodatki za bolezni in nezgodo boste pravzprav poskrbeli tako zase, kot za svoje najbližje, ki jih v primeru vaše smrti ne bi dodatno obremenjevale še finančne skrbi zaradi vaših dolgov in pomanjkanja dohodka. V primeru bolezni ali nezgode, zaradi katere bi se morali predčasno upokojiti, pa vam bi zavarovanje pomagalo pri nepričakovanih stroških in stiski zaradi izpada osebnega dohodka. Življenjsko zavarovanje je preudarna izbira za vsakogar, ki ima ali načrtuje družino, vsekakor pa ga je smotrno izbrati tudi, če bi nepričakovan dogodek vplival le na vas.

Zanima me več o življenjskem zavarovanju …

Čeprav se morda zdi dan, ko se boste upokojili, preveč oddaljen v prihodnosti, je zdaj pravi čas, da poskrbite za višjo pokojnino. Da si boste lahko tudi v starejših letih zagotovili enak življenjski standard, je smiselno skleniti dodatno pokojninsko zavarovanje. Varčujte po svojih zmožnostih in prihranite več, kadar lahko. In ne pozabite – vsak prihranjeni znesek je več kot nič. Poleg tega se zneski, vplačani v pokojninsko zavarovanje, upoštevajo kot davčna olajšava, zato boste vsako leto plačali tudi manj dohodnine. PRVA omogoča varčevanje v Skladih življenjskega cikla, zato lahko dolgoročno privarčujete še več.

Zanima me več o dodatnem pokojninskem zavarovanju …

Tretji korak do finančne varnosti pa je tisti, ki vam uresniči vaše cilje in želje. Morda si želite odpotovati na dolgo potovanje, kupiti nov avto ali pomagati otrokom ali vnukom. Z naložbenim zavarovanjem v sklopu PRVE Popolne varnosti imate popolnoma proste roke in lahko sredstva porabite za kakršen koli namen. Izplačilo je lahko v enkratnem znesku ali v obliki rente. Naložbeno politiko lahko sami izberete in jo ob ključnih življenjskih prelomnicah tudi spremenite.

Zanima me več o naložbenem zavarovanju …

 

Poskrbi za popolno varnost
Kliknite tukaj

Življenjsko zavarovanje

Dodatna pokojnina

Dodatno varčevanje

Postopek sklenitve

  1. Izpolnite obrazec za naročilo svetovalca ali pa nas pokličite na brezplačno številko 080 88 08.

  2. Dogovorite se za termin obiska našega svetovalca. Na katerem boste določili za vas najbolj primerna kritja in zavarovalne vsote.

  3. Dogovorite se za termin obiska našega svetovalca. Na katerem boste določili za vas najbolj primerna kritja in zavarovalne vsote.

Pogosta vprašanja

Dodatno pokojninsko zavarovanje se sklepa do upokojitve. Po upokojitvi se privarčevana sredstva črpajo v obliki pokojninske rente oz. dodatne pokojnine. V primeru, da se posameznik znajde v situaciji, ko premije iz kakršnihkoli razlogov ne more plačevati (izguba zaposlitve, finančna stiska), se kadar koli lahko odloči za t.i. mirovanje. Mirovanje je obdobje, v katerem posameznik ne […]

Za individualno vključitev posameznik izpolni pristopno izjavo, ki jo najdete tukaj. Kolektivno se posameznik vključi preko podjetja, v katerem je zaposlen, če ima ta sklenjeno pogodbo o financiranju pokojninskega načrta z enim od izvajalcev.

Bodite obveščeni prvi

X

0808808

Pokličite nas (Od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro)

X
Pišite nam
X
Naročite termin
Želite osebno svetovanje? Oddajte svoje podatke in poklicali vas bomo.